Yayınevi Sitesi Yenilendi

Yayınevi Sitesi Yenilendi

Atatürk Üniversitesi Yayınevi internet sitesi ( https://yayinevi.atauni.edu.tr/ ) yeni yüzüyle takipçileyle buluşmaya başladı.

Daha önce birbirinden kopuk üç farklı internet sitesinde çalışmalarını yürüten Yayınevi, yapılan düzenlemeler ve güncellemelerle daha işlevsel ve pratik bir hale kavuşturulan yeni internet sitesini kullanmaya başladı.

Oldukça verimli hale getirilen internet sitesinde kitap satışları, basılı kitapların ve e – kitapların tanıtımları, kuruluşundan itibaren yayımlanan tüm kitapların listesi, yabancı dilde yapılan tüm eserlerin listesi ve kitap yayınlama talep başvuruları gibi bölümler yer alıyor.

Basılı kitap satışları ile e–kitapların yer aldığı sayfaların, kendi içlerinde de tasnifli bir şekilde düzenlendiği internet sayfasında kitap satış işlemleri de olabildiğince kolay ve pratik hale getirildi.

Bu arada kitap yayınlama başvuru talepleri de basılı ve e-kitap olmak üzere iki farklı kategori üzerinden gerçekleştirilebilmekte. Başvuru sayfalarının oldukça kolay ve işlevsel olduğu internet sitesinde, ayrıca Yönetim ile Yayın ve Yürütme Kurulu üyelerinin tanıtıldığı sayfalar da yer alıyor.

Atatürk Üniversitesi Yayınevi https://yayinevi.atauni.edu.tr/ adresinden takip edilebilir.

social position